Välkomna till Pengar till laget!

Pengar till laget

Hej och hjärtligt välkomna till den här sajten. Precis som namnet på sajten antyder så är det här med att tjäna pengar till laget mycket riktigt vad sajten ifråga handlar om. Här har vi samlat ihop en hel hög med smarta tips och goda idéer om hur just ni i ert lag ska kunna tjäna pengar för att kunna göra något riktigt kul, spännande eller intressant ihop. Tyvärr är det ju på så sätt att de allra flesta projekt som man drömmer om kvävs i sin linda på grund av att man som lag, klubb eller förening saknar pengar till det som man skulle vilja göra. Grejen är ju att allting som man vill göra – alldeles oavsett vad det kan tänkas handla om – både börjar och slutar med ett tydligt behov av pengar för att man ska kunna förverkliga sin dröm.

Vart vill ni åka någonstans?

Ni kanske är ett fotbollslag som drömmer om att åka iväg till Göteborg för att delta i den stora turneringen Gothia Cup? Är ni kanske ett ishockeylag som skulle vilja vara med och fajtas i Kiruna Hockey Cup? Eller ni kanske är lag som är aktiva inom hästhoppning och skulle vilja delta i något större klubbmästerskap i era trakter? Det spelar egentligen ingen som helst roll vilken idrott som ni är aktiva inom i ert lag eller er klubb för oavsett vilket så måste ni ändå se till att hitta ett sätt för att kunna tjäna pengar för att kunna förverkliga det som just ni går omkring och drömmer om att få göra och det är precis på grund därav som vi har startat den här sajten. Vi vill nämligen vara något så unikt och fint som en hjälp på vägen för att kunna gå från dröm till verklighet. Sajten är med andra ord fylld från golv till tak med massor av tips på hur ni kan tjäna pengar till laget. Men inte bara det. Nej, här finns hur mycket som helst i övrigt att upptäcka. Vi vill även dela med sig av en handfull små fina tips om olika cuper och turneringar inom olika sporter i vårt land som är speciellt inriktade på just barn och ungdomar.

Så här kan ni göra

Det finns så otroligt många sätt för ett lag att kunna tjäna pengar till det egna laget och i princip så brukar det räcka med att göra en mindre sökning på Google på sökfrasen ”tjäna pengar till laget” för att man ska få upp en träfflista som är flera mil lång. Prova så ska du få se! Man kan till exempel tjäna pengar på att sälja underkläder, strumpor, kakor, salami eller vad som helst. Om ni surfar runt en stund på den här sajten så ska vi ge er en hel hoper med tips om hur ni kan tjäna pengar till laget. Än en gång: Välkomna hit!