Gör så här

När man har bestämt sig för att det är hög tid att tjäna pengar till laget så infinner sig – likt en flod av brev på posten – en hel massa saker som man måste tänka på. För att i vart fall försöka göra det något enklare för er att bringa någon form av ordning i detta enorma kaos som kan uppstå så har vi försökt skapa en liten checklista åt er att kunna plocka med er och ha i bakfickan när ni ska tjäna pengar. Så häng med nu så ska vi dra iväg tre snabba åt er.

Group Of Teenagers Hanging Out Together Outside

Planera er försäljning i förväg

Alla segerrika fälttåg har börjat på planeringsstadiet. Detsamma gäller alla lyckade företag. Ingenting sker av en slump och detta gäller givetvis även när man ska tjäna pengar till laget. Tips nummer ett handlar därför om att ni ska se till att vara ute i så pass god tid att ni kan ha tillräckligt med tid för att planera er försäljning in i minsta detalj. Det är nämligen genom att hela tiden ligga steget före som ni kommer att ha framgång i er försäljning.

Hitta den försäljning som passar er allra bäst

Tips nummer två är att det finns ett gammalt ordspråk som säger att ”Var och en går bäst i sina egna skor.” Denna sanning kan man mycket väl använda om det här med försäljning. Grejen är nämligen att det som fungerar för en grupp eller ett lag inte med nödvändighet behöver fungera lika bra för andra grupper och lag. Därför ska ni se till att hitta den typ av försäljning som passar er och som känns bäst för er.

Sikta högre

Tips nummer tre handlar om att sätta upp ett klart och tydligt mål med er försäljning. Ert mål ska visserligen vara realistiskt och nåbart men nöj er inte med det lilla utan se till att sikta högre. Genom att höja ert fokus så kommer ni även att höja er ambition i laget. Men se även till så att ni har mindre delmål på vägen mot det stora målet med er försäljning. Det ska nämligen vara roligt att tjäna pengar till laget också.