Tips

Ni har säkert märkt det redan. Det finns minst tusen och ett sätt att ta till för att kunna tjäna pengar till laget. Det fullkomligen kryllar på nätet av olika sätt för att kunna ro in de pengar som man behöver för att kunna göra alla de där skojiga och intressanta grejerna som man så gärna skulle vilja göra. Man behöver bara slå på datorn och surfa ut på nätet så blir man överhopad med allsköns erbjudanden om allt mellan himmel och jord. Här krävs det ett vakande öga för att bokstavligt talat kunna skilja agnarna från vetet och det är bland annat därför som den här sajten har startats. Här och nu ska vi nämligen tipsa om några sätt att tjäna pengar  som inte bara är effektiva utan även pålitliga och bra.

009

Sälj lotter
Lotterier och idrottsklubbar har på många sätt och vis alltid hängt ihop som ler och långhalm genom alla år. Ta bara gamla Bingolotto som ett exempel på hur det här med att sälja lotter har genererat pengar till idrottsrörelsen. Och fortfarande idag så kan man som klubb eller som enskilt lag tjäna sig en hacka på att sälja lotter och på så sätt dra in lite extra.

Arrangera en bingokväll
Bingo är också ett mycket gammalt och välbeprövat sätt att tjäna pengar till laget eller till klubben, ett sätt som i alla tider har fungerat bra och smärtfritt. Bjud in till en bingokväll, sälj bingobrickor och se samtidigt till att sälja fika så har ni ganska snart fått in en ganska bra slant till laget.

Sälj Delikatesskungens delikatesser
Sedan år 1992 så har drygt 20 000 idrottslag, klubbar, föreningar och skolklasser följt det koncept som företaget Delikatesskungen har arbetat fram för att på så sätt tjäna pengar till laget, till något kul som man har drömt om att kunna göra. Vad det hela går ut på är att gruppen ska sälja en salami. Här finns det stora möjligheter att tjäna fina pengar till laget. Enligt företagets hemsida så finns det flera exempel på grupper som har kunnat tjäna 20 000 kronor eller till och med mer än så under en enda säljperiod.