Var med i innebandyturneringen Prague Games

boll

Prague Games är på många sätt och vis den kontinentala innebandyns svar på fotbollens Gothia Cup. Här har vi nämligen att göra med en i ordets rätta bemärkelse internationell storturnering i innebandy som är öppen för ungdomar från alla tänkbara länder över hela jordklotet. När 2012 års upplaga av Prague Games – som precis som namnet på turneringen antyder går av stapeln i republiken Tjeckiens huvudstad Prag – spelades så deltog 317 lag från 11 länder i turneringen. När det nu börjar på att dra ihop sig inför 2013 års Prague Games så snackar vi om den totalt sett nionde turneringen i ordningen sedan turneringen startades av ett gäng riktiga eldsjälar år 2004. Varje år så är Sverige rikligt representerat av ett mycket stort antal lag som satsar på att åka ner till Prag för att kämpa om ära och berömmelse i Prague Games. Förra året var det drygt 60 svenska lag med i leken. Är det dags för ert lag att anmäla er till turneringen i år?

Ett spännande äventyr väntar på er
Att vara med och kämpa järnet i Prague Games handlar ganska så självklart inte enbart om att åka iväg för att spela innebandy – även om det här med innebandy självklart står högst upp på dagordningen – utan i minst lika stor utsträckning om att ni allihop i laget får en möjlighet till att vara med om ett riktigt äventyr. För många ungdomar som åker iväg för att delta i en sådan här stor och internationell turnering så är det kanske allra första gången som man befinner sig i ett annat land. Det kan därför vara ganska lätt att förstå att det är mycket av äventyr och spänning som ligger i luften när resan till Prag startas.

Kamratskap över gränserna
En annan bra sak med att åka iväg utomlands för att vara med i en turnering i stil med Prague Games är att ni allihop i laget kan få en i många stycken helt unik möjlighet till att få knyta nya kontakter och skapa er vänner från andra länder. Detta kommer per automatik att skapa ett kamratskap över gränserna som ni allihop i laget kommer att kunna ha en mycket stor nytta av i framtiden.

Vårt tips är därför att ni försöker tjäna pengar till laget så att ni har en ekonomisk möjlighet att kunna delta i Prague Games.