Träningsläger på Gotland

Nästan vilken idrott er klubb än ägnar sig åt finns goda träningsmöjligheter på Gotland. Närmare bestämt hos Gotland Sports Academy i Slite. Oavsett om det är fotboll, ishockey, tennis, badminton, bordtennis, golf, hästsport, basket, innebandy, MTB eller volleyboll så finns möjligheterna.

Gotland verkar kanske på ytan vara en otillgänglig ö, utan bro till fastlandet, men mentaliteten som skapas hos lokalbefolkningen på en ö gör att det mesta finns där. Detta genom att de lokala företagen och näringsidkarna lärt sig att samarbeta om både lokaler och boende. Allt ni behöver göra är att kontakta Gotland Sports Academy, så styr de upp resten.

Har ni t ex en konståkningsklubb så hjälper de er med ett konståkningsläger där ni både får chansen att träna på is och i en dansstudio. Är ni seglare kommer ni istället att utgå ifrån Slite båtklubb i Lännahamnen. Ett ishockeyläger arrangeras lämpligast i Cementa Arena och fotbollsläger arrangeras året runt på den uppvärmda konstgräsplanen på Slite Idrottscenter.

Bäst av allt är att GSA:s flexibilitet och långa erfarenhet ger er möjlighet att få precis som ni vill ha det. Oavsett om ni vill ha allt serverat eller bara behöver lokaler för ett läger ni arrangerar helt själva går det att ordna här. Lägret anpassas efter era behov och budget.

Budget ja! Allt kostar ju pengar. Själva lägret, men också resan dit och mat och boende under tiden. Ett lag bestående av omeriterade juniorer badar sällan i pengar och det brukar vara stora individuella skillnader på hur stora pengar kommunen och föräldrarna har möjlighet att skjuta till. Bäst är att ta saken i egna händer och samla ihop pengarna själva.

Ett sätt är att sälja Delikatesskungens produkter. Det är lättsålda delikatesser som ungdomarna kan erbjuda släkt och vänner, lokala näringsidkare och finsmakare i allmänhet. Salami, cheddarost, jungfruolivolja och andra läckerheter som får det att vattnas i munnen på de flesta. Upplägget är också enkelt. Ni säljer, Delikatesskungen tillhandahåller varorna, ni levererar och tar betalt, och så delar man på överskottet. Ju mer tid ni lägger ner, desto mer kommer ni att sälja och desto större blir vinsten. Beställ information om försäljning, så kan ni själva ta ställning i lugn och ro.

Klart är att Delikatesskungen möjliggjort mängder av träningsläger, tävlingsresor, klassfester och andra gruppevents, så ni kan lugnt räkna med att arrangemanget kan ta er ända till Gotland om ni själva vill.