Träningsläger på Bosön

Bosön pratas det ofta om i media. Det är en halvö på norra Lidingö, men oftast är det idrottsanläggningen på Bosön som avses. Där görs tester, bedrivs utbildning och tränas elitidrottare i alla tänkbara sporter från fotboll till längdåkning. Det har man gjort ända sedan 1940-talet, så även om man nu pratar om Bosön i samband med Stina Nilsson eller fotbollslandslaget är detta en anläggning med gamla anor.

Men Bosön är faktiskt inte bara ett tillhåll för professorer och landslagsspelare. Hit kan också vanliga motionärer och aktiva juniorer i helt okända idrottsföreningar åka på träningsläger, så om era ishockey- eller basketjuniorer är redo att ta ett rejält kliv i sin utveckling kan Bosön vara platsen att göra det på.

Erbjudandet delas upp i tre nivåer – guld, silver och brons. Ett guldläger håller på en hel helg medan silvervarianten varar ett dygn och bronsläger är en komprimerad variant från fredag kväll till lunchtid på lördagen. På Bosön finns förutom bollplaner och hallar även teorisalar, pool, styrketräningslokaler och mycket mer. Ni bor på Bosöns eget hotell där det finns restaurang, bastu, wifi och tvättstuga.

Det bästa med Bosön, förutom all kompetens, utrustning och lokaler är läget. Här kan ni fokusera på träningen i rofylld skärgårdsmiljö, men trots det ligger det mitt i Stockholm. Ni åker enkelt dit med tunnelbana till Ropsten och därifrån buss ut på Lidingö.

Men om ni vill ta med ert lag eller förening till Bosön för en ordentlig träningshelg så kommer det att kosta en del när man räknar ihop resa, träning, mat, boende och andra kostnader. Om klubbkassan inte redan är välfylld kan ni fylla på den genom ett försäljningssamarbete med DelikatessKungen. Om ni säljer deras delikatesser kan ni få råd med träningsläger, cupresor och annat som unga idrottare behöver för att utvecklas.

Förutom att det är lönsamt är även det utvecklande, och dessutom kul. Först tar ni upp beställningar på DelikatessKungens salami, cheddarost, praliner och andra läckerheter. Det gör ni genom att knacka dörr där ni bor, kontakta lokala företag eller starta kampanjer i sociala medier. När ni är färdiga får ni hem varorna, levererar dem till kunderna och tar samtidigt betalt. Ersättningen är helt provisionsbaserad, ni får betalt efter hur mycket ni säljer. Till er hjälp har ni DelikatessKungens app och försäljningsmaterial. Resten är upp till er, men DelikatessKungen finns alltid bara ett telefonsamtal bort.