Spela Reymers Höstcup

Reymers Höstcup spelas i början av oktober och är på det viset en perfekt säsongsavslutning för unga fotbollslag, såväl för flickor som pojkar. En helg spelar pojkarna, nästa helg flickorna. Underlaget är konstgräs, 5- och 7-mannalag är det som gäller och arrangör är Reymersholms IK. Alla lag garanteras att få spela minst fyra matcher.

Platsen är Södermalm i Stockholm, närmare bestämt Zinkensdamms IP och Tantolundens IP, så det är lätt att ta sig till matcherna utan eget fordon, kanske allra enklast med tunnelbana. Detta gör det också enkelt att åka runt till andra aktiviteter. Grillad mat, kaffe och andra drycker finns i anslutning till fotbollsplanerna, men när ni ändå är i Stockholm kan ju laget passa på att göra en hel helg av besöket. Åk till Skansen, Gröna Lund, slottet, Djurgården eller några andra av de vanliga, eller mer ovanliga, sevärdheterna och turistmålen.

Och till Stockholm finns såklart alla möjliga resvägar och fordonsalternativ – bil, tåg, buss, flyg och till och med båt. Behöver ni någonstans att bo under Stockholmsvistelsen finns många alternativ. Hotell, vandrarhem, campingstugor, Airbnb… Ju mer centralt, desto dyrare. Det är åtminstone tumregeln, men det finns självklart boenden i alla prisklasser.

Hur mycket pengar ni vill lägga på boende och aktiviteter kan ju också vara beroende av storleken på klubbkassan. Är plånboken tunn efter ett helt år av fotbollscuper, träningsläger, bensinpengar och matchtröjor kan det kanske passa bra med lite påfyllning. Ett sätt många föreningar, idrottsklubbar och skolklasser testat med framgång är att sälja delikatesser. DelikatessKungen har hjälpt grupper av ungdomar att förverkliga sina resedrömmar ända sedan 1992. Kanske kan de även hjälpa er.

Ni säljer deras varor mot provision. Först tar ni upp beställningar på exklusiv salami, prisbelönt cheddar och ekologisk olivolja. Sedan får ni varorna hemskickade till er i attraktiva presentförpackningar, levererar dem till kunderna, tar betalt och behåller er andel.

Fördelen med det här systemet är att ni själva väljer hur och var ni vill sälja, hur mycket tid ni är villiga att lägga och i förlängningen hur mycket pengar ni ska tjäna. DelikatessKungen tillhandahåller försäljningsmaterial, tips och råd, men det är ni som styr er egen försäljning. Många grupper kommer tillbaka till DelikatessKungen år efter år, helt enkelt eftersom det fungerar.