Spela MultiStjärnCupen!

MultiStjärnCupen är en innefotbollsturnering som spelas under ett antal söndagar under vintern och våren. Cupen är öppen för både killar och tjejer från åtta år upp till tretton, spelplatsen är Rosvalla Eventcenter i Nyköping och planen är av handbollstyp, 40×20 meter, gymnastikhallgolv. Arrangerar evenemanget gör fotbollsföreningarna IFK Nyköping och Bissarna Fotboll.

Matcherna spelas med 5-mannalag, 1×17 minuter (förutom de yngsta klasserna som spelar 3-manna, 1×12 minuter). En domare per match, inga time-outer tillåts och oavgjorda matcher avgörs med straffsparkar. Varje deltagande lag garanteras minst fyra matcher. Segrande lag i varje klass får en pokal, spelarna i de tre främsta lagen erhåller plaketter och alla deltagare i cupen får varsitt diplom.

Rosvalla Eventcenter är en 40 000 kvadratmeter stor yta fördelad på sju hallar, i centrala Nyköping, vackert belägen vid havet. När man inte spelar innefotboll här arrangeras landskamper i alla möjliga sporter, kongresser, mässor och då och då spelas det in TV här när Melodifestivalcirkusen är på besök. På restaurang Superbowl serveras lunch, som går att beställa i samband med anmälan.

Till Nyköping tar ni er med bil, buss, tåg, eller flyg till Skavsta Flygplats, och när ni ändå är i Nyköping kan ni ju passa på att se vad staden har att erbjuda förutom blod, svett och fotboll. Besök Nyköpingshus, centralt i Nyköping, och kolla in Sörmlands Museums utställningar där, ta en fika på något av stadens bagerier eller kaféer, eller gå en bit av den natursköna Sörmlandsleden.

Strax utanför Nyköping ligger Vida Äventyr med bl a paintball och femkamp. Förutom att det är lärorikt och vansinnigt roligt kanske ett besök där kan skaffa laget den sammanhållning som krävs för att ni ska besegra de andra lagen i MultiStjärnCupen.

Oavsett hur ni åker till Nyköping, vad ni gör där förutom att spela fotboll och om resan kräver övernattning är det oundvikligt att det går åt en del pengar. Behöver ni fylla på klubbkassan finns det ju gott om tid än och här kommer en möjlig plan. Genom att låta spelarna sälja diverse olika produkter mot provision kan ni på ett litet kick tjäna in tillräckligt med pengar för att finansiera hela årets turneringar, träningsläger och träningsutrustning.