Så här lätt kan ni tjäna pengar till laget

Att tjäna pengar till laget kan faktiskt vara hur lätt och enkelt som helst bara man tänker till ett par extra varv. Det stora misstaget som många klubbar, föreningar och lag ofta gör är att man går omkring och tror att det ska vara så svårt och invecklat att tjäna pengar till något som man skulle vilja göra tillsammans. Så behöver det med andra ord inte alls vara. Snarare så är det precis tvärtom,  klubben, föreningen eller för den skull även klassen i skolan kan faktiskt vara både enkelt och enormt roligt samtidigt som det naturligtvis är en enorm utmaning som i sanning sätter er allihop på prov. Idag hade vi på bloggen tänkt visa på hur lätt ni kan tjäna pengar och komma iväg på cuper, tävlingar, turneringar och annat skojigt som ni har drömt om.
Victory
Att tjäna pengar till laget är både lätt och roligt
Det allra första som ni ska tänka på när ni väl har bestämt er för att sätta igång är att ni ska leta upp ett seriöst och erfaret företag som kan bistå er med en produkt som är lätt att sälja och som dessutom ger er en ordentlig förtjänst som gör det mödan värt att jobba med en sådan typ av försäljning. Visserligen kan det på sin höjd ge en och annan krona att arrangera ett disco eller ställa till med en loppis men om ni verkligen vill tjäna pengar till laget – riktigt stora pengar alltså – så är det försäljning av en efterfrågad produkt som ni ska lägga ert krut på. Men var som sagt var väldigt noga med vilken produkt och vilken typ av försäljning som ni satsar på. Inget kan vara mer frustrerande än att ta hem ett jättestort lager av en viss produkt och sedan finna att det knappt finns en kotte som vill köpa av er.

Tjäna pengar till laget genom att sälja salami
Delikatesskungen har sedan 1992 hjälpt drygt 15 000 grupper att tjäna pengar genom sitt koncept som går ut på att ni säljer en god och lättsåld salami och sedan behåller er egen förtjänst.