Warbergsspelen

Warbergsspelen är en innebandycup för ungdomar som traditionellt går av stapeln i månadsskiftet mars-april varje år. Det är en förhållandevis stor cup som anordnas i det förhållandevis lilla Varberg i Halland. Det är den lokala innebandyklubben Warberg innebandyclub som står som inbjudare och arrangör av Warbergsspelen och själva upplägget är att denna cup avgörs under två på varann följande helger. Den första helgen är det P och F 06, 05, 04, 03 och 02 som spelar medan det helgen därpå är dags för de lite äldre klasserna P och F 97, 98, 99, 00 och 01 att göra upp på planen. Förutom själva spelet så bjuder Warbergsspelen på en lång rad olika aktiviteter som man kan ägna sig åt när man inte spelar. Mer om detta lite längre ner.

Tjäna pengar till laget
Funderar ni i laget på att vara med och kämpa om ära och seger i Warbergsspelen? Då kan det vara bra att ni allra först hittar ett sätt att tjäna pengar till laget så att ni har ett ekonomiskt utrymme för att kunna delta i denna cup. Vi är och förblir nyckeln till varje form av framgång för er i laget. U
WS
Kom iväg till Warbergsspelen
Redan nu så kan ni gå in på Warbergsspelens egen officiella hemsida och ta del av all den information som finns där om hur cupen är upplagd, om regler och logi samt inte minst om vilka hallar det handlar om och som man använder sig av under cupen. Kom iväg på Warbergsspelen och ni kommer inte bara att få vara med om en mycket trevlig och välorganiserad ungdomscup där spelet på planen står i fokus. Det handlar nämligen minst lika mycket om allt kul som ni kommer att ha utanför planen samt alla nya kompisar som ni kommer att få där. Arrangerande Warberg innebandyclub har nämligen satsat enormt mycket krut på att ordna trevliga och spännande happenings som ni kan ägna er järnet åt när ni inte spelar. Allt detta och mer därtill kan ni läsa om på nyss nämnda hemsida. Kom iväg till Warbergsspelen. Det kommer garanterat att bli ett minne för resten av era liv.