Stadium Sports Camp

stadium sports camp
Vi är som bekant bloggen där ni i laget, klubben eller föreningen kan hitta grymt bra information, tips och idéer om hur ni kan tjäna pengar för att på så sätt kunna komma iväg på cuper, tävlingar, turneringar eller kanske ett träningsläger någonstans. Givetvis kan det även handla om andra saker också för er del, i stil med att ni behöver tjäna pengar till nya matchställ eller något helt annat. Här på bloggen vill vi även dela med oss av tips på coola cuper, turneringar, tävlingar och träningsläger som ni kan komma iväg på. Idag tänkte vi passa på att tipsa er om det som brukar kallas för Sveriges allra största träningsläger för barn och ungdomar som älskar idrott. Vi snackar givetvis med andra ord om Stadium Sports Camp som ni för övrigt kan läsa mer om på deras officiella hemsida.

Kom iväg på ert äventyr
När det handlar om hur ni ska komma iväg på det där äventyret som ni i laget går omkring och drömmer om så börjar allting med att ni bestämmer er för att ni ska tjäna pengar till laget så att ni kan finansiera era planer på ett vettigt och effektivt sätt. När ni har gjort det så kan ni börja göra verklighet av era drömmar. Stadium Sports Camp är nog inte bara Sveriges största träningsläger utan med till visshet gränsande sannolikhet även ett av världens allra största träningsläger som varje år besöks av tusentals idrottsintresserade och träningssugna barn och ungdomar i olika åldrar. Detta jättelika evenemang arrangeras på Himmelstalundsfältet i Norrköping under totalt sett fyra veckor varje sommar. Man kan vara med en vecka och de sporter som man kan träna på Stadium Sports Camp är numera utökade till hela 19 olika, vilka ni alltså kan läsa mer om på nyss nämnda hemsida.

Lär känna nya kompisar från hela världen
Det finns givetvis hur många fördelar som helst med att komma iväg på ett så pass gigantiskt evenemang som Stadium Sports Camp ändå är. En av alla dessa fördelar är den helt unika möjligheten som ni får att lära känna nya kompisar från hela världen.