Paradiscupen

Paradiscupen
Kom iväg på Paradiscupen i Örnsköldsvik. Paradiscupen är en av Sveriges allra mest livaktiga cuper i innebandy och den går av stapeln i januari månad varje år. Nästa gång det smäller – noga räknat 2-6 januari nästa år – så är det faktiskt 17:de gången på raken som Paradiscupen går av stapeln. Intresset från lag över hela landet för att vara med och spela i Paradiscupen är som vanligt mycket stort så det gäller i sanning att hänga på låset om ni har tänkt att vara med där för att kämpa om ära och seger. Vi på bloggen har ju som varje uppmärksam bloggläsare nog redan har noterat tagit som vår uppgift att dela med oss av små tips och goda idéer när det handlar om cuper, turneringar och tävlingar runt om i vårt avlånga land. Därför skulle vi idag vilja tipsa er om att Paradiscupen finns. Det är anledningen till att det här inlägget handlar om Paradiscupen.

Mer innebandy åt svenska folket!
Paradiscupen är som sagt var en mycket stor och populär ungdomscup i innebandy. Visste du förresten att innebandy av många anses vara Sveriges nationalsport? Detta på grund av det grymt stora antalet spelare som utövar sporten på återkommande basis. En annan smått uppseendeväckande nyhet är att innebandy faktiskt är en svensk uppfinning eftersom världens första innebandyklubb bildades i Sala den 21 september 1079 under namnet Sala IBK. Detta anses rent allmänt vara det datum då sporten föddes. Mer innebandy åt svenska folket!

Kom iväg på Paradiscupen i Örnsköldsvik
Men låt oss nu återvända till Paradiscupen i Övik. Förutom att det är en trevlig och spelarvänlig turnering för barn ungdomar så kan den även stoltsera med att ha en minst sagt generös matchgaranti. Varje deltagande ungdomslag är nämligen garanterade minst 6 matcher medan varje knattelag är garanterade minst 4 matcher. Om ni i ert lag, förening eller klubb vill vara med och spela i Paradiscupen så kan ni även dra nytta av de fina erbjudanden om hotellboende som arrangerande Örnsköldsvik Innebandy och Sport and Adventure har förhandlat till sig. Skulle ni vara intresserade av att få veta mer om Paradiscupen så kan vi tipsa er om att besöka turneringens officiella hemsida.