Friidrottsläger i Trelleborg

Sverige är ett avlångt land. Medan det fortfarande är full vinter i norr har blommorna sedan länge slagit ut i söder. Vill man komma igång tidigt på säsongen med sporter som fotboll och orientering kan man därför med fördel blicka söderut.

Eller friidrott! Med undantag för utrymmeskrävande grenar som spjut och slägga tävlar man visserligen inomhus på vintern, men det är ju ändå i första hand en utomhussport. Är ni en friidrottsklubb längre upp i landet kan ni därför få en flygande start på utomhussäsongen genom att boka in ett träningsläger i Trelleborg. Sportresearrangören Here We Go arrangerar resor där man får träna på Trelleborgs friidrottsarena Östervångsstadion mitt i centrala Trelleborg.

När ni inte tränar bor ni på Best Western Hotel Hansa, ett trestjärnigt hotell där ni också intar samtliga måltider under lägret. Här finns också lounge och konferensrum där ni kan ha teoretiska genomgångar. Alla rum på hotellet har tv, luftkonditionering, dusch och gratis wifi.

Here We Go har arrangerat resor sedan 1995. Inte bara friidrottsresor utan också träningsläger för bl a fotboll och golf. När det gäller idrottsresor vet de vad de pratar om och är också lyhörda för önskemål och kan skräddarsy resan efter era krav.

Annars kan ni med varm hand lämna reseplanerandet åt dem och själva fokusera på träningen. Och kanske lite på vägen dit också, finansieringen t ex. Men även där kan ni ta hjälp. Ett populärt sätt att tjäna pengar till träningsläger och idrottstävlingar är att sälja något, men genom att hoppa på ett försäljningssamarbete kan ni dra nytta av andras tidigare erfarenheter och slippa ta egna ekonomiska risker.

En sådan lösning finns hos DelikatessKungen. Deras produkter, t ex cheddarost, salami och handgjorda chokladpraliner i snygga presentförpackningar är populära hos både företag och privatpersoner. När ni tagit upp beställningar levererar ni varorna till kunderna samtidigt som ni tar betalt för dem. Er andel är provisionsbaserad, så ni väljer hur mycket tid ni ska lägga och på så vis också hur mycket ni ska tjäna.

Låter det som ett enkelt och roligt sätt att tjäna pengar är det för att det är det. Många skolklasser, och föreningar som använt den här metoden att finansiera sina resor har kommit tillbaka till DelikatessKungen året därpå för att tjäna pengar till en ny resa eftersom det gick bra förra gången. Vinnande koncept ska man inte ändra, bara förfina. Det gäller både idrott och försäljning.