Fotbollsläger på Visingsö

Träningsläger kan ge en vitamininjektion för ett ambitiöst ungt fotbollslag. Träning på hemmaplan, särskilt om man har en cup eller annat mål att sträva mot, kan räcka långt, men det är något visst med att hela laget åker iväg till en annan plats där man kan fokusera fullt ut på fotbollen.

Kanske behöver man inte åka så långt. Det viktiga är att det finns bra träningsförutsättningar och markservice så att spelarna kan ägna sig åt spelet och att bygga lagsammanhållning. Allt detta finns hos Wisingsö Hotell & Konferens. De har jobbat med fotbollsläger i många år, fotbollsplanerna (två elvamanna- och en niomannaplan), ett konferensrum för teorilektioner, boende och restaurang finns på ett och samma ställe, dessutom inramat av vacker och rogivande natur. Det är nog därför som fotbollslag i alla divisioner, från Allsvenskan till unga pojk- och flicklag har valt Visingsö för sina träningsläger.

Nu kan det vara er tur! Välj mellan färdiga träningspaket på 2-4 dagar med goda möjligheter till individuella lösningar. Färjebiljetter till och från Gränna ingår, liksom övernattning i flerbäddsrum eller dubbelrum, frukost, lunch och middag. Priserna är överkomliga, och framförallt är det ju en trygghet att redan på förhand veta den exakta slutsumman eftersom allt ingår.

Men helt gratis blir det ju inte. Träningslägret kostar, liksom resan till Gränna. Behöver ni ett ekonomiskt tillskott kan ni låta lagets spelare jobba ihop pengarna. Ett enkelt och okomplicerat sätt att göra det är ihop med DelikatessKungen, ett företag som i snart 30 år erbjudit försäljningssamarbeten till idrottsklubbar, skolklasser och andra unga grupper som behöver pengar till sina resor.

Ni säljer deras delikatesser mot provision, så ni behöver inte hålla reda på antalet arbetade timmar eller ens bestämma i förväg hur mycket ni vill jobba. Det väljer ni själva, och får betalt efter hur många produkter ni säljer.

Varorna det gäller är lättsålda delikatesser av hög kvalitet, som engelsk cheddarost, belgiska chokladpraliner och ekologisk olivolja med speciellt utvalda druvor från Sicilien. Ni säljer dem genom att knacka dörr där ni bor, hos privata hushåll eller lokala företag, eller genom kampanjer i sociala medier. Först tar ni upp beställningar, sedan levererar ni varorna ni sålt. Andra idrottslag har betalat hela sina cupresor eller träningsläger med denna försäljning, och sedan återkommit till DelikatessKungen för att tjäna pengar till nya resor, för detta är ett både kul och lönsamt sätt att förverkliga drömresan.