Basketläger i Barcelona

Att åka på träningsläger är alltid kul. Förutom att det ger laget en chans att bli bättre och mer samspelta på arenan är det ett bra sätt att göra laget mer sammansvetsade även vid sidan av idrotten. Särskilt gäller det kanske om man kan åka iväg utomlands, t ex till Adventures Barcelonas träningsläger i basket.

Här får ni bra träningsmöjligheter med eller utan en gästträning eller föreläsning med spanska tränarproffs som kan hjälpa er att finslipa både taktik och teknik. Dessutom får ni chansen att mäta era färdigheter på basketplanen med lokala lag på er nivå, antingen enskilda matcher eller en turnering. Dessutom kan ni gå och titta på när Barcelonas seniorer spelar på hemmaplanen Camp Nou. Det är en upplevelse!

Förr eller senare behöver ni en paus i basketen och då kan Adventures Barcelona se till att ni får testa Bubble Football, Laser Combat eller andra fartfyllda teambuildningaktiviteter. Ni vill säkert också passa på att uppleva Barcelona, den spanska miljonstaden full av historiska monument och andra sevärdheter, förutom att det är en turiststad lämpad för både bad och shopping.

Adventures Barcelona skräddarsyr er resa så att den passar er. Beroende på aktiviteter, antal träningar, mat och boende kan ni anpassa resan efter plånboken. Eller också anpassar ni plånboken efter resan genom att starta ett försäljningssamarbete med DelikatessKungen. I snart 30 år har de låtit skolor och föreningar sälja deras delikatesser mot provision. Det är handgjorda chokladpraliner, lufttorkad salami, ekologisk olivolja och mycket annat. Ni säljer dem på er hemort och väljer själva om ni ska sälja till privatpersoner eller lokala företag. Ni bestämmer också hur mycket tid ni ska lägga på försäljningen.

Först tar ni upp beställningar. Sedan får er kontaktperson hem de sålda varorna och då startar fas 2, att leverera delikatesserna till kunderna, och ta betalt för dem. Er andel ökar ju fler varor ni säljer och till er hjälp har ni reklamblad, foldrar, beställningslistor, DelikatessKungen-appen och en egen hemsida som gör det lätt att också sälja på nätet.

Sedan starten har över 25 000 grupper sålt DelikatessKungens produkter och många grupper har dessutom återvänt till DelikatessKungen för att få råd med nya träningsläger, idrottsresor och skolresor när de upptäckt hur kul och lönsamt det var att sälja delikatesser.